Voor deze workshop kan niet meer ingeschreven worden. Je kan je wel opgeven voor de wachtlijst, door een email te sturen naar pascale@karwij.be. We nemen dan contact met je op als er plaats is.

INITIATIE POTTENDRAAIEN VOOR BEGINNERS - VRIJDAG 19 JANUARI 2024

Vrijdag 19 januari 2024 van 19-21.30u, €75.00

Altijd al gefascineerd door het draaien en wou je het al zo lang eens proberen? Dit is je kans!

Beschrijving

Deze initiatie dompelt je even onder in een wondere wereld. Voel zelf de klei onder je handen en draai je eigen beker of kommetje! Je drie beste potjes worden de volgende dag door mij afgewerkt (zijn inbegrepen in de prijs). Als ze volledig droog zijn, worden ze tweemaal gebakken (de eerste keer op 1000 graden en de tweede keer op 1240 graden) en geglazuurd zodat je ze achteraf ook kan gebruiken om uit te eten of te drinken. Gratis water, koffie of thee én koekjes!

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €75.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.