Voor deze workshop kan niet meer ingeschreven worden. Je kan je wel opgeven voor de wachtlijst, door een email te sturen naar pascale@karwij.be. We nemen dan contact met je op als er plaats is.

DRIEDAAGSE MASTERCLASS (GROOT) DRAAIEN MET NADRUK OP TEXTUUR DRAAIEN - J. MARISCAL 23-24-25 augustus 2024

23-24-25 augustus 2024 van 9.30u tot 16u (1 u middagpauze), €360.00

José M. Mariscal is al lang een begrip in de pottenbakkerswereld! Zijn vader leerde hem op 9 jarige leeftijd in het Spaanse Gerona het ambacht van het pottendraaien. Zijn techniek is echt verbijsterend. We zijn dan ook ontzettend blij dat hij naar Laarne wil afzakken om zijn kennis te delen.

Beschrijving

In deze driedaagse masterclass ligt de nadruk op textuur. José is gul met zijn tips en tricks om de buitenkant van de potten extra cachet te geven. Waterglas, engobes, porselein, het oppervlak van de pot zelf bewerken,... Dit en nog veel meer komt allemaal aan bod! Na deze masterclass gaat een nieuwe wereld voor je open! Er wordt gewerkt in een groepje van 10. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. Ieder wordt begeleid op individueel niveau. Deze masterclass is bedoeld voor mensen die vlot 1 kg kunnen centreren. De workshop wordt in het Engels gegeven. Wie wil, kan de gemaakte creaties ongebakken meenemen (€1.5 - 2/kg klei afhankelijk van de soort klei). Desgewenst worden ze bisquit gebakken (€ 7.5/kg).

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €360.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.