De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Zin in zen - Initiatie pottendraaien (namiddagsessie)

24 september 2022 van 13.30u - 16u, €75.00

Deze initiatie pottendraaien kadert in een reeks creatieve en natuurworkshops die het hoofd leeg maken.

Beschrijving

Altijd al eens willen pottendraaien? Grijp dan nu je kans! Na een korte demonstratie gaat ieder zelf aan de slag aan de draaischijf. De twee beste potjes worden de dag erna door mezelf afgewerkt, 2 x gebakken (1e keer op 950°C, 2e keer op 1240°C) waardoor ze foodsafe zijn en ook kunnen gebruikt worden in de (microgolf)oven. Klein groepje van 4 personen waardoor we intensieve en persoonlijke begeleiding kunnen bieden. OPGELET: deze workshop gaat door in mijn eigen atelier in de Lepelstraat 43 in 9270 Laarne.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €75.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.