De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Driedaagse workshop pottendraaien + glazuurles / PAASVAKANTIE 9-10-11 april 2024

9-10-11 april 2024 van 10u - 16u / glazuursessie op 11 mei 2024, €310.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

Deze driedaagse draaicursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die het draaien al (een beetje) onder de knie hebben. Door een aantal dagen na elkaar te draaien blijf je in de flow en maak je sneller vorderingen. Er wordt gewerkt in een klein groepje van 7 waardoor er intensieve individuele en professionele begeleiding mogelijk is. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. De werken worden geglazuurd op zaterdag 11 mei 2024 (uur af te spreken). De glazuurles zelf in inbegrepen in de prijs. Bakken en glazuren van de creaties à € 12/kg. Doorlopend gratis water, koffie en thee én koekjes!

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €310.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.