Voor deze workshop kan niet meer ingeschreven worden. Je kan je wel opgeven voor de wachtlijst, door een email te sturen naar pascale@karwij.be. We nemen dan contact met je op als er plaats is.

Driedaagse draaiworkshop voor beginners en gevorderden / PAASVAKANTIE

6-7-8 april 2022 van 9.30u - 16u / glazuursessie op 18-6-2022, €295.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

Deze driedaagse draaicursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die het draaien al (een beetje) onder de knie hebben. Door een aantal dagen na elkaar te draaien blijf je in de flow en maak je sneller vorderingen. Er wordt gewerkt in een klein groepje van 7 waardoor er intensieve individuele en professionele begeleiding mogelijk is. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. De werken worden geglazuurd op zaterdag 18 juni 2022 (uur af te spreken). Bakken en glazuren van de creaties à € 7.5/kg.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €295.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.