De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Vijfdaagse masterclass José M. Mariscal - voor gevorderden

Van 19 t/m 23 juli 2021 van 9.30u tot 16u (1u middagpauze), €415.00

José M. Mariscal is een begrip in de pottenbakkerswereld. Zijn vader leerde hem op 9 jarige leeftijd in het Spaanse Gerona het ambacht van het pottendraaien. Zijn techniek is echt verbijsterend. We zijn dan ook ontzettend blij dat hij naar Laarne wil afzakken om zijn kennis te delen.

Beschrijving

Deze vijfdaagse masterclass is bedoeld voor mensen die het draaien al vlot onder de knie hebben. Verschillende technieken kunnen aan bod komen: draaien van vazen met lange, smalle nek,, draaien van potten in twee stukken, dubbelwandige potten, .. Deelnemers worden begeleid op individueel niveau. De workshop wordt in het Engels gegeven. Er wordt gewerkt in een groepje van 10, Onbeperkt gebruik van klei. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. De werken worden op een later tijdstip geglazuurd (af te spreken). Bakken en glazuren van de potjes à € 6.5/kg.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €415.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.