De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Workshop pottendraaien voor beginners en gevorderden / DINSDAGAVOND NOVEMBER - DECEMBER 2023

Dinsdag 31 oktober 2023 / 7-14-21-28 november 2023 / 5 december 2023 van 19-22u, €285.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken.

Beschrijving

Deze workshop is zowel voor beginners als voor mensen die het pottendraaien al (een beetje) onder de knie hebben. Met 30 jaar ervaring in de vingers (de ene periode al wat intensiever dan de andere) blijf ik het fijn vinden om mensen de microbe van het draaien door te geven. De reeks bestaat uit 6 lessen van 3 uur (5 lessen draaien - 1 les glazuren). Er wordt gewerkt in een klein groepje van 7 waardoor er intensieve individuele en professionele begeleiding mogelijk is.. Elk beschikt over een eigen draaischijf. Prijs voor het bakken en glazuren: € 12/kg. Koffie, thee en water inbegrepen, Al het materiaal is ter plaatse aanwezig.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €285.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.