Pièce Unique


​​​​​​​

Hippe markt in een uniek kader

Zaterdag 4 november 2023 trekt Pièce Unique opnieuw naar De Binnenkoer. De prachtig gerestaureerde oude brouwerij is een uitgelezen plek om er originele, handgemaakte en eerlijke producten te presenteren. Ideaal voor wie op zoek is naar een niet doordeweeks cadeau.

Er is voor elk wat wils: handgedraaide keramiek en juwelen, de mooiste voorwerpen handgedraaid uit hout, de zachtste schapenvachtjes (wasbaar, 100 % diervriendelijk en recycleerbaar), olijfolie van superieure kwaliteit, sjaals en ander moois uit handgeweven stoffen, handgemaakte (kinder)kleding, de origineelste deco in macramé, de lekkerste fairtrade chocoldade, buitenplanten en prachtige deurkransen.

Een fairtrade bar staat garant voor heerlijke broodjes, afternoon tea en zalige drankjes. Subite.coffee zorgt voor lekkere koffie!

Vuurkorven staan klaar op de binnenkoer. Gezelligheid gegarandeerd!

Waar? De Binnenkoer, Dorpstraat 17 - 9270 Laarne.

Wanneer? Zaterdag 4 november 2023 van 10 tot 18 uur.

Gratis inkom.

Wandelingen

De Binnenkoer is trouwens een ideale plek om al wandelend de mooie landelijke omgeving te verkennen: uitgestippelde wandelroutes, die bovendien ook geschikt zijn voor buggy's en rolstoelen, kan je hier bekijken en downloaden.

Herfstwandeling 2,5 kmBekijk of download de route
Herfstwandeling 6,5 km Bekijk of download de route
Herfstwandeling 7 km (100% verhard)    Bekijk of download de route
Herfstwandeling 13 km Bekijk of download de route