De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Zomercursus 'Pottendraaien' voor beginners en gevorderden - JULI 2019

1 t/m 5 juli 2019 van 10-16u, €350.00

Wil je je graag (verder) laten onderdompelen in de wondere wereld van klei?

Beschrijving

Deze vijfdaagse draaicursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die het draaien al (een beetje) onder de knie hebben. Door een aantal dagen na elkaar te draaien blijf je in de flow en maak je sneller vorderingen. Er is plaats voor 6 deelnemers, zodat er voldoende tijd is voor eenieder. Onbeperkt gebruik van klei. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. De potjes worden op een later moment geglazuurd (af te spreken met de deelnemers). Bakken en glazuren van de potjes à € 6.5/kg. Gratis koffie, thee en water. 's Middags wordt er verse soep voorzien voor tijdens de lunch (boterhammen zelf meebrengen). De workshop vindt plaats in het unieke kader van 'De Binnenkoer' Dorpsstraat 17 - 9270 Laarne.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €350.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.